Tietoa vanhemmille

Taukopelit.fi on pelisivusto, joka on tarkoitettu kaikenikäisille pelaajille. Taukopelit.fi:n koko sisältö on valvottua ja käyttäjien luomaa sisältöä ei sivustolle pääse ilman hyväksyntää.

Nettipeleistä kaikki on valikoitu niin, että ne soveltuvat myös lapsille. Nettipelit ovat Flash -pelejä, jotka eivät vaadi asennusta ja joita kuka tahansa voi pelata suoraan internet selaimellaan.

Ladattavat pelit ovat ladattavia pelejä. Niistä ladataan tietokoneelle testiversio ja koko pelin halutessaan voi käyttäjä ostaa kyseisen pelin. Maksutapahtumassa käytetään normaalia maksutapahtumavarmennusta, eli pelejä ei voi ostaa ilman luottokorttia tai pankkitunnuksia.

Pottipelit sisältävät erilaisia hauskoja koko perheen pelejä, jotka ovat myös soveliaita lapsille. Kuitenkin Pottipeleihin kirjautunut käyttäjä voi käyttää oikeaa rahaa sivustolla peleihin sekä erilaisiin bonuksiin. Pottipelejen rahansiirrossa tarvitaan myös pankkitunnuksia tai luottokorttia, jolloin lapsen on vaikeampi ilman lupaa sijoittaa rahaa sivustolle.

Jos sivustolla on mielestäsi lapsille sopimattomia pelejä tai muuta sisältöä, niin voit ilmoittaa meille sisällöstä sähköpostilla osoitteeseen: admin(at)taukopelit.fi